Fem servir cookies per proporcionar una millor experiència en la navegació . Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies.

Configurar.

Mònica Rovira Lliberia & Emili Salavedra Espígol

MOEM Arquitectes és un despatx d’arquitectura dirigit per Mònica Rovira Lliberia i Emili Salavedra Espígol, arquitectes associats des del 1998. Des de llavors hem redactat nombrosos projectes tant d’habitatges unifamiliars com plurifamiliars, reformes i rehabilitacions de masies i cases de poble, interiorisme en general…
El nostre despatx es situa al carrer Sant Mer, 20, de Banyoles, en planta baixa. Tot i així, treballem en moltes ubicacions diferents d’arreu.

Som un despatx petit que ens permet controlar els nostres projectes i treballar-los apassionadament per poder donar un servei únic i personalitzat a cada client. Ens agrada implicar-nos en cada projecte, oferint la nostra àmplia experiència en moltes àrees, per obtenir resultats òptims i adaptats a cada situació. 
Apostem per una arquitectura més sostenible i respectuosa amb el medi ambient. Per això en els nostres projectes donem molta importància a l’orientació i a l'ús d’energies renovables, bons aïllament i de materials naturals.